Азіміна трилоба Пао-Пао (бананове дерево) Збільшити для перегляду

Азіміна трилоба Пао-Пао (бананове дерево)

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

6401

Рослина поставляється в контейнері Р9.

Вік рослини 1 рік.

Азіміна Пао-Пао - дводомний морозостійкий великоплідний сорт, адаптований до умов вирощування в Україні. Це рідкісна плодова рослина родини анонових. Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -25 градусів), має підвищену опірність до хвороб.

Інші назви цієї рослини: Азіміна трилопатева, бананове дерево, банан Небраски, банан Індіани, індіанський банан, північний банан, собачий банан, пау-пау, Common Pawpaw.

 

Детальніше

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

Інформація

Азіміна Пао-Пао - дводомний морозостійкий великоплідний сорт, адаптований до умов вирощування в Україні. Це рідкісна плодова рослина родини анонових. Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -25 градусів), має підвищену опірність до хвороб.

Інші назви цієї рослини: Азіміна трилопатева, бананове дерево, банан Небраски, банан Індіани, індіанський банан, північний банан, собачий банан, пау-пау, Common Pawpaw.

Азіміна трилоба Пао-Пао являє собою дуже красиве за своєю декоративністю листопадне дерево з широкою пірамідальною кроною і красивою корою. Листя дуже великі - до 30см довжиною, клиноподібні з короткими товстими черешками.

Квітки у азіміни однодомні, дуже красиві, фіолетового або червонуватого відтінку у вигляді великих звисаючих дзвіночків до 3-4см в діаметрі. Зацвітає цей сорт до розпускання листя. Цвітіння триває до трьох тижнів.

Після цвітіння відразу видно зав'язь плодів. Їх багато - від одного до дванадцяти і більше в вузлі. Плоди ростуть швидко і вже в серпні дозрівають. Дозрівші плоди азіміни Пао-Пао мають вигляд подовжених огірочків, схожих на банан, але більш прямі. Маса плодів різна - від 50 до 500г. Вони мають різкий ананасно-полунично-манговий аромат і солодко-нудотний смак. Плоди лежкі і навіть при кімнатній температурі не втрачають ні смакових якостей, ні аромату.

Азіміну вживають як в свіжому вигляді, так і після переробки. З азіміни готують джем, мармелад, сиропи, повидло і напої. Використовують в кондитерських виробах.

Азіміна Трилоба Пао-Пао - культура для ледачих, вона не хворіє, не має шкідників, тіневитривала, не вибаглива в догляді. Азіміна любить захищене від вітру місце. Грунт підходить легкий, дренований з помірним зволоженням. Кислотність нейтральна.

Reviews (0)