Персик колоновидний Штайнберг Збільшити для перегляду

Персик колоновидний Штайнберг

Поставщик КвитоСвит

6402

Саджанець з прикритою кореневою системою (коріння упаковані у зволожений субстрат і щільно замотані стрейчплівкою)

Вік саджанця 1 рік.

Персик колоновидний Штайнберг - сорт середнього терміну дозрівання. Висота дерева 1...1,5м. Рослина має компактну пірамідальну крону. При своїх невеликих розмірах дерева здатні давати хороший врожай смачних великих плодів масою до 200г. Плоди жовтого забарвлення, з великою засмагою у вигляді кармінного рум'янцю.

Персик Щтайнберг - великоплідний сорт, адаптований до умов вирощування в Україні. Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -24 градусів), має підвищену опірність до хвороб.

Персик любить захищене від вітру сонячне місце. Грунт підходить легкий, дренуваний з помірним зволоженням. Кислотність нейтральна. Висаджують колоновидні саджанці персика за схемою 1.5 х 1.5м.

Персик колоновидний Штайнберг цілком морозостійке в умовах України фруктове дерево. Воно спокійно переносить заморозки до -25 градусів, що дозволяє з успіхом вирощувати його в саду у всіх регіонах. Квіткові бруньки персика можуть підмерзати під час весняних поворотних заморозків, тому їх треба в цьому випадку вкривати агроволокном, що при висоті рослини до 1,5 м не є великою проблемою.

Поставщик КвитоСвит

Reviews (0)