Азіміна трілоба Прима 1216 (бананове дерево) Збільшити для перегляду

Азіміна трілоба Прима 1216 (бананове дерево)

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

6411

Рослина поставляється в контейнері С1.

Вік рослини 1 рік.

Азіміна Прима - холодостійкий самозапильний сорт раннього терміну дозрівання (перші плоди дозрівають у вересні). Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -25 градусів), має підвищену опірність до хвороб.

Інші назви цієї рослини: Азіміна трилопатева, бананове дерево, банан Небраски, банан Індіани, індіанський банан, північний банан, собачий банан, пау-пау, Common Pawpaw.

Азіміна трілоба Прима являє собою компактне дерево висотою до 3м. В плодоношення вступає на 5 рік після посадки. Плоди дозрівають з другої декади вересня і по першу декаду жовтня. З одного дерева у віці 10-12 років можна зібрати 8-10 кг плодів.

Плоди великі, поодинокі або групами по 2-3 штуки довгасто-циліндричної форми (в довжину до 10 см, в ширину до 5 см), масою 200-250г, мають тонку оболонку і дуже ніжну м'якоть кремового забарвлення з різким ананасно-суничним ароматом і солодко-нудотним смаком. У них міститься 8 ... 17% цукру і 27,7 мг% аскорбінової кислоти.

Азіміна любить сонце, захищене від вітру місце. Грунт підходить легкий, дренований з помірним зволоженням. Кислотність нейтральна.

 

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

Reviews (0)