Рододендрон Nova Zembla Збільшити для перегляду

Рододендрон Nova Zembla

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

1198

Рослина у віці 2 роки поставляється в горщику Р-9.

Час цвітіння – травень-червень

Забарвлення квітки – рубіново-червона

Рододендрон Nova Zembla - один з найяскравіших і популярних у нас рододендронів. Кущ прямостоячий з досить пухкою кроною, листя елліпсоподібне, щільне довжиною до 15 см. Квітки рубіново-червоні з чорним крапом на верхньому пелюстку, діаметром до 6 см, в суцвіттях по 10 -12 штук. Квітучий рододендрон вражає приголомшливим видовищем, заради споглядання якого варто докласти зусиль по догляду за ним!

 

Детальніше

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

Інформація

Рододендрон - дуже красивий вічнозелений  рясноквітучий чагарниек. Листя у нього матові, щільні, темно-зеленого кольору. На їхньому фоні особливо ніжно виглядають густі квітучі суцвіття. Розмір квітки - 6-10 см, в діаметрі - 5,5 см, а в одному суцвітті їх 10-15 шт., так що в період цвітіння кущ виглядає дуже ошатно.

Зростає компактним щільним кущем. Добре росте в півтіні і затінених місцях, захищених від поривів вітру, а ось на сонці цю рослину краще не садити. Грунт любить кислий (рН 3.5-5.5) з хорошим дренажем, оскільки застій води для нього буде згубним. У зв'язку з поверхневою кореневою системою рослину потрібно мульчувати.

Reviews (0)