Виноград Дубовський рожевий Збільшити для перегляду

Виноград Дубовський рожевий

Поставщик КвитоСвит

6419

Саджанець з прикритою кореневою системою (коріння упаковані у зволожений субстрат і щільно замотані стрейчплівкою)

Висота саджанця 20-50 см.

Вік саджанця 1 рік.

Виноград Дубовський рожевий - нова дуже популярна форма винограду раннього терміну дозрівання з дуже високими характеристиками виведена селекціонером любителем - Гусєв Сергій Едуардович. Селекція отримана в результаті схрещування сортів Восторг червоний з Ювілей Новочеркаська. Лоза великої сили росту, з дуже великими гронами і ягодами. Грони нещільно, конічні, іноді з крилом, середньою масою 1200-1500 грам.
Виноград з дуже великими ягодами, оригінального зовнішнього вигляду, з загостреним і злегка зігнутим кінчиком, 59-29 мм, середньою масою близько 20гр, темно рожевого кольору. М'якоть хрустка, соковита, смак приємний, гармонійний. Насіння в ягодах мало. У найбільших ягодах зустрічається по 1-2 насінини. Форма здатна накопичувати до 21% цукру в ягодах. Дегустаційна оцінка свіжого винограду дуже висока 9,3 бала. Квітки двостатеві. Транспортабельність гарна.
Форма врожайна, тому вимагає нормування врожаю. Обрізка лоз на плодоношення середня, на 6-8 очок. Стійкий до грибкових хвороб. Морозостійкість до -24 С.

 

Поставщик КвитоСвит

Reviews (0)