Вейгела Bristol Snowflake 1 саджанець Збільшити для перегляду

Вейгела Bristol Snowflake 1 саджанець

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

1458

Рослина поставляється в горщику Р9.

 

Детальніше

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

Інформація

Рослина любить пухкий і неперезволожений грунт. На перезволоженому грунті та при сильному затіненні вейгела цвіте слабо, тому місце посадки повинно бути сонячним або перебувати в півтіні, але обов'язково на узвишші.

Як посадковоий матеріал бажано купувати дворічні рослини. Висаджувати краще навесні. В ямі (50 на 50 см) влаштовують дренажний шар висотою близько 15 см, потім шар родючої землі. Коріння рослини бажано обробити біостимулятором росту, який можна придбати в нашому інтернет-магазині «Агрокрамниця Флорасад». Кореневу шийку трохи заглибити. Землю навколо ущільнити і добре полити. Корисно грунт замульчувати або засипати дрібними камінчиками або галькою.

Вейгела рослина вологолюбна. Поливати слід регулярно, але не заливати. Навколо куща необхідно періодично рихлити землю, щоб вона не ущільнювалася.

Восени, після опадання листя, гілки зв'язують і пригинають до землі. Не варто сподіватися на те, що зима буде сніжною, краще вкрити рослини гілками або спеціальними матеріалами.

Для стимуляції росту молодих пагонів, а також для поліпшення загального стану, навесні вносять повні мінеральні добрива.

Ранньою весною необхідно обрізати гілки, які обмерзли за зиму. Вейгелу треба обрізати після цвітіння: відцвілі гілки обрізають до розвиненої бруньки, видаляють також і тонкі, слабкі нові прирости, залишаючи кращі молоді. Обрізку вейгели для формування форми крони здійснюють раз в два - три роки. Молоді чагарники потребують тільки санітарної обрізки: видаленні сухих або пошкоджених гілок. Дорослі чагарники слід періодично омолоджувати раз в три ... чотири роки, видаляючи трирічні задерев'янілі гілки, а ті, що залишилися, вкорочують на третину.

Reviews (0)