Рододендрон Flautando Збільшити для перегляду

Рододендрон Flautando

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

1197

Рослина у віці 2 роки поставляється в горщику Р-9.

Час цвітіння – травень-червень

Забарвлення квітки – персикова

Рододендрон Flautando - дуже красивий рясноквітучий сорт. Листя у нього матові, щільні, темно-зеленого кольору. На їхньому фоні особливо ніжно виглядають суцвіття кремово-жовтих квіток-дзвіночків, пелюстки яких прикрашені химерним малюнком червонуватих ліній і золотистою серединкою. Розмір квітки - 6-10 см, в діаметрі - 5,5 см, а в одному суцвітті їх 10-15 шт., так що в період цвітіння кущ виглядає дуже ошатно.

Детальніше

Производитель "Hoogenraad" Нидерланды

Інформація

Рододендрон - дуже красивий вічнозелений  рясноквітучий чагарниек. Листя у нього матові, щільні, темно-зеленого кольору. На їхньому фоні особливо ніжно виглядають густі квітучі суцвіття. Розмір квітки - 6-10 см, в діаметрі - 5,5 см, а в одному суцвітті їх 10-15 шт., так що в період цвітіння кущ виглядає дуже ошатно.

Зростає компактним щільним кущем. Добре росте в півтіні і затінених місцях, захищених від поривів вітру, а ось на сонці цю рослину краще не садити. Грунт любить кислий (рН 3.5-5.5) з хорошим дренажем, оскільки застій води для нього буде згубним. У зв'язку з поверхневою кореневою системою рослину потрібно мульчувати.

Reviews (0)